Makeup Spaghetti z rukolą Jalapeño Pesto i cukinią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj spaghetti z rukolą Jalapeño Pesto i cukinią. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.57 za porcję. Jedna porcja zawiera 743 kalorie, 16G białka, oraz 46 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś liście rukoli, spaghetti, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Make-Ahead Kremowy Kurczak Nadziewany Jalapeno, Make-Ahead Patelnia Pieczone Spaghetti, oraz Wiosenna zupa jarzynowa z Pesto.
Instrukcje
Przynieś garnek osolonej wody do wrzenia. Makaron ugotować pod al dente zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie połączyć rukolę, parmezan, orzechy włoskie i jalapeno w blenderze lub robocie kuchennym. Pulsuj, aby posiekać i połączyć, a następnie strumieniuj w oliwie z oliwek z uruchomionym silnikiem. Doprawić do smaku solą.
Przenieść pesto do drobnego Sitka siatki i niech nadmiar oleju lub wilgoci spuścić przez 30 sekund.
Przełożyć do dużej miski i odstawić.
Odcedzić makaron i natychmiast uruchomić pod bardzo zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Wrzucić z cukinią i pesto połączyć.
Podawać na zimno lub w lodówce i służyć następnego dnia.