Make - Ahead Turkey Gravy

Make - Ahead Turkey Gravy
Make-Ahead Indyk sos może być tylko sos szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka selera, wody, marchewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Make - Ahead Turkey Gravy, Make - Ahead Turkey Gravy, oraz Make-Ahead indyk i sos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w dużej doniczce na średnim ogniu. Brązowe karki indyka w gorącym oleju, około 6 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Indycze SzyjeIndycze Szyje
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj cebulę, seler, i marchew; gotować, aż warzywa zaczną mięknąć i brązowy, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
3
Wlać wino Marsala, i zeskrobać i rozpuścić wszelkie rumiane kawałki mięsa i warzyw z dna patelni. Podnieś ciepło do wysokiej; gotuj, aż płyn zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
WarzywaWarzywa
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać 2 ćwiartki zimnej wody, liść laurowy, ząbki czosnku i 1/4 uncji suszonych borowików. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, i włączyć ciepło do niskiej. Jako początkujący Simomaniacy, odtłuść i odrzuć pianę, która znajdzie się na wierzchu. Przykryć częściowo i gotować na bardzo małym ogniu przez 4-5 godzin. Odcedzić ciała stałe i odstawić bulion do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone BorowikiSuszone Borowiki
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Liście LauroweLiście Laurowe
StadoStado
WodaWoda
5
W misce przykryj 1/4 uncji suszonych porcini 1 szklanką gorącej wody; pozostaw do nawodnienia przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Grzyby wyjąć z wody i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WodaWoda
7
Rozgrzać 1/4 szklanki masła w dużym rondlu na średnim ogniu, i pieczarki brązowe, o 10 protokół. Mąkę wymieszać z grzybami i masłem i gotować na średnim ogniu, stale mieszając, przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Ubić bulion, około 1/2 szklanki na raz, i podnieść ciepło do średniej wysokości; doprowadzić sos do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować sos do zmniejszenia i zagęszczony, o 30 protokół. Często mieszaj. Tuż przed podaniem wymieszać ze śmietaną, doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KremKrem
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn