Make-Ahead Spring Brunch Bake
Make-Ahead wiosenny Brunch piec może być tylko poranny posiłek szukasz. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 234 kalorie, 11g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz margarynę, Koper, pieczone paski papryki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Spring-Ahead Brunch Bake, Filiżanki Do Brunchu Make-Ahead, oraz Caledonian Brunch Casserole (Make-Ahead).
Instrukcje
Spray 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. Roztopić margarynę w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodaj porów i kawałki szparagów; gotować i mieszać 5 do 6 minut lub aż chrupiące-miękkie.
Dodać ziemniaki, pieczone paski pieprzu, sól i koperek; lekko wymieszać. Łyżka równomiernie do rozpylonego naczynia do pieczenia.
Jajka ubić w średniej misce.
Dodaj pół na pół; bij dobrze.
Dodać połowę sera; dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę warzyw w naczyniu do pieczenia.
Posypać pozostałą połową sera. Przykryć folią; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin lub na noc.
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Piec, pod przykryciem, 45 minut. Odkryć; piec dodatkowe 20 do 25 minut lub do środka jest ustawiony.
Pokroić w kwadraty. W razie potrzeby dekoruj czerwonymi paskami papryki.