Makarony
Makarony mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 63 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mąki migdałowej, sól, białka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Makarony, Makarony Cytrynowe, oraz Makarony Z Orzechów Laskowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Białka umieścić w metalowej misce i przechowywać w lodówce na noc. Następnego dnia doprowadzić białka do temperatury pokojowej.
Rozgrzej piekarnik do 280 stopni F (138 stopni C). Blachy do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia.
W misce ubić cukier cukierniczy i mąkę migdałową. Ubić białka z solą w metalowej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż spieniony, o 1 minutę; zwiększyć prędkość do wysokiej i stopniowo ubić w drobnym cukrze, o 1 łyżkę na raz, aż białka są błyszczące i trzymać sztywne szczyty, 3 do 5 Więcej minut.
Delikatnie złożyć mieszankę mąki migdałowej do ubitych białek, aż do dokładnego włączenia; łyżkę bezy do ciasta dużego wyposażonego w końcówkę 3/8 cala.
Umieść 1-calowe dyski bezy na przygotowanych blachach do pieczenia, pozostawiając 2 cale miejsca między ciasteczkami. Ciasto się rozprzestrzeni. Podnieś blachy do pieczenia kilka cali nad powierzchnią roboczą i uderzył je lekko na powierzchni roboczej kilka razy, aby usunąć pęcherzyki powietrza z ciasteczek.
Pozostaw ciasteczka w temperaturze pokojowej, aż błyszczące powierzchnie staną się matowe i utworzy się cienka skóra, około 15 minut.
Blachę włożyć do nagrzanego piekarnika i piec lekko otwartymi drzwiami piekarnika, aż do całkowitego wyschnięcia powierzchni makaronów, około 15 minut.
Niech ciasteczka ostygną całkowicie na blasze do pieczenia przed obieraniem pergaminu z ciasteczek.
Rozłóż połowę ciasteczek z dowolnym pożądanym nadzieniem, top z pozostałymi ciasteczkami, aby kanapki, i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny na noc, aby ciasteczka zmiękczały.