Makaron ze świeżymi warzywami
Makaron ze świeżymi warzywami wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 6 porcji z 225 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 98 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Jeśli masz pod ręką letnią dynię, marchewkę, bazylię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Podobne przepisy obejmują Makaron z Pancettanem i świeżymi warzywami, Makaron ze świeżymi warzywami i Pesto z kolendry, oraz Tagliolini al Crudaiolo: świeży makaron z surowymi warzywami.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
W międzyczasie na dużej patelni nieprzywierającej podsmaż marchewki na oleju, aż będą chrupiące.
Dodaj czosnek; gotuj przez 1-2 minuty lub do miękkości czosnku. Dodaj pomidory, brokuły, dynię, zieloną paprykę i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut lub do miękkości warzyw.
Dodać makaron; posypać serem.