Makaron ze złotymi wstążkami z cukinią i pomidorem
Need a bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne? Złote wstążki makaron z cukinią i pomidorem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 821 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, szalotkę, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć nici szafranowych, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody Szafranowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smażona Cukinia I Wstążki Z Makaronem, Wstążki cukinii z surowym pomidorem Marinara, oraz Wstążki z cukinii z pesto i pomidorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Jeśli używasz dużych pomidorów, zdobądź DNA za pomocą x, przecinając tylko zewnętrzną skórę. Przynieś mały garnek wody, aby zagotować na średnim ogniu i zanurz pomidory na 1 minutę.
Wyjąć i ostudzić przez 1 do 2 minut. Gdy ostygnie na tyle, aby obsłużyć, obrać, nasiona i posiekać je w drobną kostkę, o 1/4 cala. Rezerwa w małej misce. Jeśli używasz pomidorów winogronowych, pokrój je na pół i rezerwy.
Włożyć bulion i szafran do małego garnka na średnim ogniu. Dusić delikatnie. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu do makaronu. Gdy woda jest w pełnym, toczenia wrzenia, sól wody i dodać makaron. Ugotować makaron do al dente.
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, kilka obrotów patelni, i masło. Gdy masło rozpuści się w oleju dodać szalotkę, cukinię, czosnek i tymianek. Przyprawić solą i pieprzem, do smaku, i saute do miękkości, o 6 do 7 protokół. Wymieszaj pomidory i pozwól im się ogrzać.
Dodać makaron i delikatnie wymieszać.
Żółtka ubić w małej miseczce z 1/2 szklanki szafranu.
Pozostałą bulion i hartowane jajka zalać makaronem i wyłączyć ogień. Wrzucić makaron i sos na 1 do 2 protokół zagęścić sos.
Makaron podawać natychmiast w płytkich miseczkach przyozdobionych parmezanem.