Makaron ze szparagami i kremowym sosem cytrynowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu ze szparagami i kremowym sosem cytrynowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka skórki cytrynowej, jajka, łyżeczka koperku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kremowy Makaron Cytrynowo-Szparagowy, Kremowy makaron cytrynowo-szparagowy, oraz Kremowy makaron cytrynowy z kurczakiem i szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować we wrzącej wodzie 4 minuty.
Dodać szparagi; gotować 2 protokół lub do miękkości.
Podczas gdy makaron gotuje, roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i skórkę; podsmażyć 1 minutę.
Dodać sok; gotować 1 minutę lub aż płyn prawie wyparuje.
Mleko i jajka połączyć w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodać mieszaninę makaronu i mieszaniny mleka do patelni; dobrze wymieszać. Gotować na małym ogniu 3 minuty lub aż mieszanina mleka będzie lekko gęsta, stale mieszając (nie gotować). Wymieszać z koperkiem, solą i gałką muszkatołową.