Makaron z sosem z sera pleśniowego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać makaron rzucił z sosem z sera pleśniowego spróbować. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, wino Madera, serek philadelphia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Z Serem Pleśniowym, Blue Cheese' n ' Fruit Tossed Salad, oraz Boczek Ser Pleśniowy Sałatka Z Karczocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól. W międzyczasie roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać pory i orzechy; gotować i mieszać 5 min. albo dopóki pory nie będą miękkie.
Dodać szynkę; gotować 3 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu. Odstawić.
Wino i czosnek ugotować w średnim rondlu na małym ogniu 1 min.
Dodać krem serowy i mleko; gotować, aż ser topi się i mieszaninę miesza się, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem pleśniowym.
Odcedzić makaron; umieścić w dużej misce.
Dodać mieszankę szynki i sos serowy; lekko wymieszać.