Makaron z sosem pomidorowo-serowym
Makaron z sosem pomidorowo - serowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 707 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz płatki papryki, ser, dodatkowe ser kruszy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Makaron z sosem pomidorowym z sera pleśniowego, Sos z sera pleśniowego Bea do makaronu, oraz Makaron z sosem szpinakowym z serem pleśniowym.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Na dużej patelni na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek. Na gorąco dodajemy mielony czosnek i gotujemy przez minutę.
Dodaj cukier, sól, pieprz i pokruszony czerwony pieprz do smaku. Gotować przez 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu.Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Wymieszać z pokruszonym serem pleśniowym.
Dodać śmietanę i wymieszać, a następnie odrobiną pół na pół, jeśli sos jest zbyt gęsty. Gotować przez minutę lub dwie, degustując i dodając więcej przypraw jako needed.At bardzo, bardzo, bardzo w ostatniej chwili. Wrzuć szpinak. Natychmiast wrzucić ugotowany i odsączony makaron.