Makaron z serem pleśniowym i orzechami włoskimi
Makaron z serem pleśniowym i orzechami włoskimi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 15g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 90 centów za porcję. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser, spaghetti, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać orzechy włoskie można śledzić to danie główne z Ciasto pistacjowe z orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka makaronowa z serem pleśniowym, orzechami włoskimi i rukolą, Makaron z serem pleśniowym, rukolą, figami i orzechami włoskimi, oraz Dynia z orzechami włoskimi i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą wodą, aż al dente.
Tymczasem olej ciepła w ciężkiej patelni.
Dodać czosnek i podsmażyć przez kilka minut. Mieszać w orzechach włoskich, i saute przez kilka minut.
Makaron odsączyć i podzielić na 2 talerze. Wierzch z saute i serem pleśniowym.