Makaron z serem Henwood Style
Makaron z serem w stylu Henwood może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 527 kalorii, 19g białka, oraz 21 g tłuszczu. 103 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz kruche sery, mleko, makaron fusilli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Podobne przepisy to Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj fusilli i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 12 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmarować naczynie zapiekane.
Roztopić margarynę w dużym rondlu na średnim ogniu; ugotować cebulę w roztopionej margarynie, aż będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Mąkę ubić w mieszance cebuli; gotować jeszcze 1 minutę. Powoli wlać mleko do mieszaniny podczas ubijania, aż mleko zostanie całkowicie włączone.
Dodać jedzenie ser, ser pleśniowy, ser Cheddar, sól, pieprz, i musztarda; gotować i mieszać stale ser stopił się i mieszanina jest gęsta; złożyć makaron do mieszaniny.
Wlać mieszaninę do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Góra zacznie brązowieć, około 20 minut.