Makaron z serem Cheddar
Makaron i ser Cheddar może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 3,27 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 863 kalorie, 48g białka, oraz 70 g tłuszczu. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mielony pieprz cayenne, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Wędzony Cheddar i ser pleśniowy makaron z serem, oraz Cheddar boczek makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzej średnią, głęboką patelnię na średnim ogniu.
Dodać olej i masło. Gdy masło rozpuści się w oleju, dodaj mąkę i połącz. Delikatnie gotować, ubijając mąkę i masło razem, aż gładka i mąka miała szansę gotować, o 3 protokół. Powoli dodawać mleko, kontynuując ubijanie. Delikatnie doprowadzić mleko do bańki, często mieszając. Pozostawić mleko do zgęstnienia trochę, a następnie mieszać w 2 szklanki posiekanego sera Cheddar garść na raz. SOS doprawiamy gałką muszkatołową i cayenne. Posmakuj i dodaj trochę soli, jeśli chcesz.
Dodać ugotowany makaron do sosu i płaszcz całkowicie obracając w kółko w sosie serowym.
Przełożyć do naczynia do pieczenia i polać pozostałym serem.
Umieść naczynie do pieczenia pod gorącym brojlerem i brązowy ser Cheddar na górze.