Makaron z serem

Makaron z serem
Makaron z serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 15g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Jeśli masz panko), parmigiano-reggiano, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Roztopić masło, następnie wymieszać z panko i polać sery w misce, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Masło rozpuścić w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu i wymieszać z mąką. Ugotować zasmażkę, mieszając, 3 minuty, a następnie ubić w mleku. Doprowadzić sos do wrzenia, stale ubijając, a następnie dusić, ubijając od czasu do czasu, 3 minuty. Wymieszaj sery, 2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i przykryć powierzchnię sosu papierem woskowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
1
Makaron ugotować w garnku z wrzącą osoloną wodą (2 łyżki soli na 4 ćwiartki wody), aż do al dente. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania i spuścić makaron w durszlaku. W dużej misce wymieszać makaron, wodę do gotowania i sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
MakaronyMakarony
SOSSOS
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
2
Przenieść do 2 masłem 2-quart płytkich naczyń do pieczenia.
3
Posypać polewą równomiernie na makaron i piec aż złoty i bulgotanie, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
* Polewa może być wykonana 1 dzień wcześniej i schłodzona, pokryta. * Połowę potrawy można upiec w 10 (6-do 8-uncji) ramekinach dla dzieci (z pozostałą połową upieczoną w 2-ćwiartkowym naczyniu do pieczenia dla dorosłych).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia4
Magazyn