Makaron z rozgniecionym groszkiem

Makaron z rozgniecionym groszkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z rozgniecionym groszkiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 639 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, grochu, pappardelle i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron Z Rozgniecionym Groszkiem I Ricottą, Fettuccine Z Rozgniecionym Groszkiem, oraz Groszek z miętą Bruschetta.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie pulsuj groszek w robocie kuchennym lub blenderze, aż posiekasz, ale nie puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać 1/2 szklanki ricotty, doprawić solą i pieprzem, a następnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Przez CiastoPrzez Ciasto
3
Odcedzić makaron, rezerwując 1/3 szklanki wody makaronu. Powrót makaron do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Dodać puree z grochu i zarezerwowane wody makaronu i wrzucić. Podziel makaron między poszczególne miseczki. Wierzch z pozostałą ricottą, posypką szczypiorku i mżawką oleju.Wskazówka: Tagliatelle (wymawiane tal-ya-TEL-EE) to wstążki makaronu, które są szersze niż fettuccine. Pappardelle (pa-par-DEL-lay) są jeszcze szersze. Oba działają dobrze z nieco grubymi sosami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TagliatelleTagliatelle
PappardellePappardelle
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
FettuccineFettuccine
Przez CiastoPrzez Ciasto
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn