Makaron z przegrzebkami, groszkiem śnieżnym i sosem imbirowym

Makaron z przegrzebkami, groszkiem śnieżnym i sosem imbirowym to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 795 kalorii, 42g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $7.92 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz imbir, wino, groszek śnieżny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekana Sałatka Z Komosy Ryżowej Z Przegrzebkami I Groszkiem Śnieżnym, Zapiekane Przegrzebki Z Groszkiem Śnieżnym I Pomarańczowym Przepisem, oraz Makaron udon orzechowy z groszkiem śnieżnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj makaron i gotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Po dwóch minutach dodaj groszek śnieżny.
Makaron i groszek odcedzić w durszlaku po zakończeniu.
Tymczasem, dodać masło do dużej patelni ustawić na średnim ogniu. Po stopieniu dodać imbir i szalotki. Gotować, często mieszając, aż lekko rumiane, o pięć minut.
Wlej wino. Jeśli chodzi o gotować na wolnym ogniu, dodać przegrzebki i dobrze wymieszać. Gotować, aż przegrzebki są po prostu gotowane przez, o dwie minuty. Wyłącz ogrzewanie.
Dodaj makaron i przegrzebki bay na patelni. Wrzucić makaron, aż będą dobrze pokryte w sosie. Doprawić solą i pieprzem do smaku.