Makaron z prażonymi warzywami i Pesto z białej fasoli
Makaron z prażonymi warzywami i Pesto z białej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z blog.fatfreevegan.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, squasha, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ciepła sałatka z makaronem z pieczonymi warzywami i Pesto Vinaigrette, Pesto Quinoa & White Bean Cakes with palone Tomatoes, oraz Pieczone Kanapki Z Bakłażanem Z Pastą Z Białej Fasoli I Szczypiorkiem Pesto.
Instrukcje
Posypać świeżo zmielonym pieprzem i wymieszać z czosnkiem. Bardzo szybko spryskaj oliwą z oliwek (1/2 sekundy) i włóż do piekarnika. Ustaw timer na 20 minut. Po 20 minutach mieszamy warzywa i dodajemy pomidory. Wróć do piekarnika na 15-20 minut, aż wszystkie warzywa zostaną zrobione. Podczas gdy warzywa są smażone, przygotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu i zrób Pesto z białej fasoli: z uruchomionym Robot kuchenny, Wrzuć czosnek i proces aż do rozdrobnienia.
Dodać bazylii i grubo posiekać.
Dodaj pozostałe składniki pesto i proces do gładkiej.
W razie potrzeby dodać sól do smaku. Gdy warzywa są gotowe, dodać sól do smaku.
Podawać warzywa na wierzchu makaronu, zwieńczone łyżką pesto.