Makaron z pieczonym prowansalskim sosem warzywnym

Makaron z pieczonym prowansalskim sosem warzywnym
Need a przystawka wegańska? Makaron z pieczonym prowansalskim sosem warzywnym może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 12g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pietruszki, rozmarynu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sos Do Makaronu Z Pieczonych Warzyw # SundaySupper, Pieczony Balsamiczny Sos Do Makaronu Warzywnego, oraz Łatwe Pieczone Warzywa Blender Makaron Sos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Ułóż bakłażana i cebulę na dużej, nieprzywierającej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Posypać solą i pieprzem. Pieczone warzywa, aż zaczną brązowieć, mieszając od czasu do czasu, około 25 minut. Wymieszać cukinię i czosnek do warzyw; kontynuować pieczenie, aż wszystkie warzywa będą miękkie, o 20 minut dłużej. Wymieszać pokruszone pomidory do warzyw na blasze do pieczenia; piec do ogrzania przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone PomidoryPokruszone Pomidory
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
CukiniaCukinia
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
W międzyczasie gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając. Chochla 1/2 szklanki płynu do gotowania makaronu w małej misce; rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
GarnekGarnek
5
Odcedzić makaron. Powrót makaron do tego samego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj pieczony sos warzywny i wszystkie zioła do makaronu i wrzucić do blend. Stopniowo dodawać wystarczającą ilość zarezerwowanego płynu do gotowania makaronu, aby zwilżyć zgodnie z potrzebami. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
ZiołaZioła
MakaronyMakarony
SOSSOS
7
Makaron przelać do miski i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
W porcji: kalorie, 330; tłuszcz całkowity, 5 g; Tłuszcz nasycony, 1 g; cholesterol,
9
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia73
Magazyn