Makaron z pieczonym prowansalskim sosem warzywnym
Need a przystawka wegańska? Makaron z pieczonym prowansalskim sosem warzywnym może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 12g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pietruszki, rozmarynu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sos Do Makaronu Z Pieczonych Warzyw # SundaySupper, Pieczony Balsamiczny Sos Do Makaronu Warzywnego, oraz Łatwe Pieczone Warzywa Blender Makaron Sos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Ułóż bakłażana i cebulę na dużej, nieprzywierającej blasze do pieczenia.
Posypać solą i pieprzem. Pieczone warzywa, aż zaczną brązowieć, mieszając od czasu do czasu, około 25 minut. Wymieszać cukinię i czosnek do warzyw; kontynuować pieczenie, aż wszystkie warzywa będą miękkie, o 20 minut dłużej. Wymieszać pokruszone pomidory do warzyw na blasze do pieczenia; piec do ogrzania przez, o 10 protokół.
W międzyczasie gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając. Chochla 1/2 szklanki płynu do gotowania makaronu w małej misce; rezerwy.
Odcedzić makaron. Powrót makaron do tego samego garnka.
Dodaj pieczony sos warzywny i wszystkie zioła do makaronu i wrzucić do blend. Stopniowo dodawać wystarczającą ilość zarezerwowanego płynu do gotowania makaronu, aby zwilżyć zgodnie z potrzebami. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Makaron przelać do miski i podawać.
W porcji: kalorie, 330; tłuszcz całkowity, 5 g; Tłuszcz nasycony, 1 g; cholesterol,