Makaron z pesto z karczocha

Makaron z pesto z karczocha
Makaron z pesto z karczocha może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 525 kalorii, 13g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron Pesto Z Karczocha, Makaron Pesto Z Karczocha, oraz Sałatka Z Makaronem Pesto Z Karczocha dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek mocno osolonej wody do wrzenia na średnim heat.In blender lub robot kuchenny wyposażony w mocowanie ostrza, przetworzyć karczochy serca, ricotta i oliwę z oliwek, aż będą gładkie, zeskrobując boki blendera lub miski w razie potrzeby (mieszanina będzie przypominać hummus).
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Ser RicottaSer Ricotta
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
2
Przenieś pesto do średniej miski i wymieszaj z bazylią, odmierzonym parmezanem i skórką. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż do al dente. Rezerwy 3/4 szklanki wody do gotowania, a następnie odsączyć makaron.Odsączony makaron wrzucić do garnka i umieścić na średnim ogniu; dodać pesto z karczocha i 1/2 szklanki zarezerwowanej wody do gotowania. Mieszaj, aż sery zaczną się topić i składniki są dokładnie połączone, dodając więcej wody makaronu przez łyżkę stołową w razie potrzeby, aż do uzyskania pożądanej konsystencji. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WodaWoda
KarczochKarczoch
ParmezanParmezan
BazyliaBazylia
MakaronyMakarony
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
3
Podawać natychmiast, przechodząc dodatkowy parmezan z boku.Parowanie napojów: Hirsch Grüner Veltliner #1, Austria. Mówią, że karczochy są twarde dla Win, ale Grüner zawsze wydaje się robić sztuczkę. Pakuje własne smaki cytryny, minerałów i zielonych ziół oraz dużo słonecznej kwasowości, aby zachować życie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruener VeltlinerGruener Veltliner
KarczochKarczoch
PijPij
ParmezanParmezan
CytrynaCytryna
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn