Makaron z oliwkami Kalamata i pieczonym sosem pomidorowo-wiśniowym

Makaron z oliwkami Kalamatan i pieczonym sosem pomidorowo-wiśniowym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.73 za porcję. Jedna porcja zawiera 572 kalorie, 18g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki piniowe, kapary, makaron farfalle i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Z Oliwkami Kalamatan I Pieczonym Sosem Pomidorowo-Wiśniowym, Makaron z oliwkami Kalamatan i sosem pomidorowym z pieczonych winogron, oraz Grecki makaron z krewetkami pomidor i oliwkami Kalamatan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°.
Połącz pomidory, olej, czosnek, ocet i pokruszoną czerwoną paprykę w szklanym naczyniu do pieczenia 13x9x2-calowym. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smażyć, aż pomidory będą miękkie i soczyste, mieszając od czasu do czasu, o 45 protokół. Wymieszać z oregano. (Może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Dodać mieszankę pomidorową, oliwki i kapary. Wymieszać na średnim ogniu, aż do ogrzania przez, O 2 protokół.
Dodać fetę i mieszać do rozpuszczenia i kremowy, o 2 protokół. Makaron podzielić na 6 talerzy, posypać orzeszkami piniowymi i podawać.