Makaron z oliwkami Kalamata i pieczonym sosem pomidorowo-wiśniowym

Makaron z oliwkami Kalamata i pieczonym sosem pomidorowo-wiśniowym
Makaron z oliwkami Kalamatan i pieczonym sosem pomidorowo-wiśniowym może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.73 za porcję. Jedna porcja zawiera 572 kalorie, 18g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki piniowe, kapary, makaron farfalle i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Z Oliwkami Kalamatan I Pieczonym Sosem Pomidorowo-Wiśniowym, Makaron z oliwkami Kalamatan i sosem pomidorowym z pieczonych winogron, oraz Grecki makaron z krewetkami pomidor i oliwkami Kalamatan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pomidory, olej, czosnek, ocet i pokruszoną czerwoną paprykę w szklanym naczyniu do pieczenia 13x9x2-calowym. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smażyć, aż pomidory będą miękkie i soczyste, mieszając od czasu do czasu, o 45 protokół. Wymieszać z oregano. (Może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
OcetOcet
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
3
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
4
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Drenaż. Wróć do trawki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodać mieszankę pomidorową, oliwki i kapary. Wymieszać na średnim ogniu, aż do ogrzania przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaparyKapary
OliwkiOliwki
PomidorPomidor
7
Dodać fetę i mieszać do rozpuszczenia i kremowy, o 2 protokół. Makaron podzielić na 6 talerzy, posypać orzeszkami piniowymi i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
MakaronyMakarony
Ser FetaSer Feta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn