Makaron z okazji Dnia św. Józefa: Lasagnette del San Giuseppe
Need a dairy free i pescatarian przystawka? Makaron na Dzień Świętego Józefa: Lasagnette del San Giuseppe może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.0 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz do 8 liści bazylii, czosnek, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Podobne przepisy to Ptysie na dzień świętego Józefa / Sfinci di San Giuseppe, Dziś Kolacja: trociny św. Józefa z makaronem, oraz Cielęcina Giuseppe.
Instrukcje
1
Na małej patelni na średnim ogniu, delikatnie tosty migdały w łyżeczce oliwy z oliwek, aż będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
( 23)
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Migdały wyjąć na deskę do krojenia i drobno posiekać. W oleju pozostałym na patelni, tosty bułkę tartą na złoty kolor i chrupiące.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Pozostałą oliwę wlać na patelnię, na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodać czosnek i cebulę i gotować do miękkości, ale nie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Dodaj sos pomidorowy i gotować przez 3 do 4 minut, lub aż po prostu wystarczająco długo, aby połączyć smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
9
Dodać bazylii i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
10
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia toczenia, kropla makaronu i gotować aż al dente, o 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
11
Odcedzić i ubrać sosem pomidorowym i połową mieszanki okruchów chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
12
Pozostałą mieszaninę okruchów posypać wierzchem i natychmiast podawać.
13
W rondlu 3-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
14
Dodaj cebulę i czosnek, i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
15
Dodaj tymianek i marchewkę, i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku
16
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala