Makaron z okazji Dnia św. Józefa: Lasagnette del San Giuseppe
Need a dairy free i pescatarian przystawka? Makaron na Dzień Świętego Józefa: Lasagnette del San Giuseppe może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.0 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz do 8 liści bazylii, czosnek, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Podobne przepisy to Ptysie na dzień świętego Józefa / Sfinci di San Giuseppe, Dziś Kolacja: trociny św. Józefa z makaronem, oraz Cielęcina Giuseppe.
Instrukcje
1
Na małej patelni na średnim ogniu, delikatnie tosty migdały w łyżeczce oliwy z oliwek, aż będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2
Migdały wyjąć na deskę do krojenia i drobno posiekać. W oleju pozostałym na patelni, tosty bułkę tartą na złoty kolor i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Oliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
3
Połączyć bułkę tartą z migdałami w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Dodaj 2 łyżki oleju do patelni. Na średnim ogniu wymieszaj anchois i zmiażdż na olej widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
Oliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
5
Przełóż anchois i olej do miski z bułką tartą i doprawić dużą ilością czarnego pieprzu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Starty Parmezan, Do Podania
Oliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Pozostałą oliwę wlać na patelnię, na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
7
Dodać czosnek i cebulę i gotować do miękkości, ale nie brązowy.
Dodaj tymianek i marchewkę, i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
16
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.