Makaron z marynowanymi pomidorami i mozzarellą
Makaron z marynowanymi pomidorami i mozzarellą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 684 kalorie, 28g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, bocconcini, fettuccine i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowane pomidory z mozzarellą, Marynowana Mozzarella z bazylią i suszonymi pomidorami, oraz Makaron z Pesto, świeżymi pomidorami, suszonymi pomidorami, kurczakiem i serem Mozzarella dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce delikatnie połączyć pomidory, cebulę, olej, bocconcini, 1 1/2 łyżeczki soli i 3/4 łyżeczki pieprzu. Odstawić i pozostawić do marynowania w temperaturze pokojowej przez co najmniej 10 minut. W międzyczasie ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Dodać odsączony makaron i bazylia do marynowanych pomidorów i wrzucić do połączenia. Podziel na poszczególne miski.Wskazówka: im dłużej mieszanka pomidorowa marynuje się, tym bardziej aromatyczna staje się. Przechowywać w lodówce do 2 dni. Łyżka do kurczaka lub ciepłego chleba.