Makaron z kremowym wędzonym łososiem i koperkiem

Makaron z kremowym wędzonym łososiem i koperkiem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 572 kalorie. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, sól morską, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kremowy wędzony łosoś i koperek Frittata, Sałatka ziemniaczana z wędzonym łososiem z kremowym dressingiem koperkowym, oraz Łosoś wędzony na gorąco z kremowym makaronem i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek wodą.
Dodać sól morską do smaku i doprowadzić do wrzenia toczenia. Zamieszać w penne i powrócić do wrzenia. Gotować odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal twarde do ukąszenia, o 11 protokół.
Spuścić penne dobrze, i rezerwy 1 szklanka wody do gotowania makaronu.
Powrót penne i zarezerwowany kubek wody z makaronu do pustego garnka i umieścić na średnim ogniu.
Wymieszaj wędzonego łososia, ser śmietankowy, koperek, zieloną cebulę, musztardę Dijon, skórkę z cytryny, sok z cytryny i czarny pieprz do makaronu, aż ser topi się, 4 do 5 minut.