Makaron z kremowym sosem szpinakowym
Makaron z kremowym sosem szpinakowym to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 474 kalorie, 15g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 70 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz serek śmietankowy, cebulę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Makaron z kremowym sosem szpinakowym, Makaron z kremowym sosem pomidorowym i szpinakiem, oraz Makaron szpinakowo-grzybowy z kremowym sosem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni na średnim ogniu rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodaj cebulę i smażyć lekko, aż złoty, 5 do 8 protokół.
Dodać czosnek i smażyć przez 1 minutę więcej.
Dodaj szpinak i podsmażyć, mieszając, aż całkowicie zwiędnie, o 3 protokół.
Dodać sól i pieprz i kontynuować smażenie przez około 2 protokół więcej.
W maszynce umieścić mieszankę szpinaku, pietruszkę, ser feta i serek śmietankowy.
Dodać gorącą wodę z makaronu. Następnie doprawić solą i dużą ilością czarnego pieprzu.Gotować makaron na opakowaniu instrukcji.
Odcedzić i natychmiast wrzucić z zielonym sosem.
Na wierzch posypać czerwoną papryką i podawać z asiago lub parmezanem.