Makaron z kremowym sosem
Makaron z kremowym sosem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ser philadelphia neufchatel, szynkę delikatesową oscar mayer i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj The Pasta House Company Fettuccine Alfredo – kremowy bogaty sos polany pastanem to prawdziwa rozkosz, Makaron z kremowym sosem Grzybowo-Groszkowym, oraz Makaron z kremowym sosem mięsnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować i mieszać 3 do 5 min. albo aż pachną.
Dodać bulion i pokruszony pieprz; doprowadzić do wrzenia.
Ubijać w Neufchatel; gotować i mieszać na małym ogniu, aż Neufchatel się stopi i sos jest dobrze wymieszany.
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu Tylko do al dente. W międzyczasie wymieszaj groszek i 1/3 szklanki parmezanu w sosie; gotuj od 2 do 3 min. lub aż lekko zgęstnieje.
Umieścić w dużej misce do serwowania.
Dodaj sos; wrzucić do herbu. Wierzch z szynką i pozostałym parmezanem.