Makaron z kiełbasą i Chardą Szwajcarską
Makaron z Kiełbasanem i Chardą Szwajcarską może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 630 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka ząbków czosnku, parmigiano-reggiano plus dodatkowe, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Penne z Chardą Szwajcarską i kiełbasą, Makaron z Chardą Szwajcarską, oraz Zupa z boczniaka szwajcarskiego i makaronu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij środkowe żebra i łodygi z boczniaka, a następnie dokładnie umyj, wraz z liśćmi, w kilku zmianach zimnej wody.
Pokrój żebra i łodygi w poprzek na kawałki o grubości 1/4 cala i grubo posiekaj liście.
Gotować kielbasa w oleju w 5-quart ciężkiego garnka na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 2 do 3 protokół.
Przełożyć łyżką szczelinową do miski. Żeberka i łodygi ugotować z solą w tłuszczu pozostającym w garnku na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 3 minuty.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 1 minutę.
Dodaj liście boćwiny, wodę i płatki czerwonej papryki i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, aż łodygi boćwiny będą miękkie, około 5 minut.
Zdjąć pokrywkę i wymieszać w kielbasie.
Gotować makaron w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż al dente, następnie rezerwy 1/2 szklanki makaronu-gotowania wody i spuścić makaron w durszlaku.
Dodaj makaron do mieszaniny chard z serem i solą do smaku i wrzucić, aż dobrze połączone. Cienkie z odrobiną zarezerwowanej wody z makaronu, jeśli to konieczne.