Makaron z karczochem, oliwką i cytryną
Pasta z karczocha, oliwek i cytryny może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 537 kalorii. 133 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis z BBC Good Food wymaga karczocha serca ze słoika, skórki z cytryny, rukoli i oliwek. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 97%. Kolacja: Karczoch, Oliwa i cytryna makaron, Pieczone Ziemniaki Z Karczochem, Oliwą I Cytryną, oraz Makaron z jagnięciną, cytryną i oliwą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zagotować makaron. Podczas gotowania wymieszaj skórkę z cytryny i sok, olej i parmezan.
Odcedzić makaron, rezerwując 3 łyżki wody do gotowania, a następnie powrócić do patelni z mieszanką cytrynową, wodą do gotowania, karczochami i oliwkami.
Rozgrzać krótko, dobrze doprawić, wymieszać przez rukolę, następnie podawać.