Makaron z jogurtowym Pesto

Makaron z jogurtowym Pesto
Makaron z jogurtowym Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 684 kalorie, 20g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ciasno liście bazylii, fusilli, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Makaron Pesto I Jogurt, Sałatka Z Makaronem Jogurtowym Pesto, oraz A Stonyfield Virtual Cooking Party: Garlicky krewetki na makaron ze szpinakiem jogurt Pesto.

Instrukcje

1
Połączyć czosnek, bazylia i orzechy w misce robota kuchennego lub blendera i proces, aż drobno posiekane, skrobanie w dół boki miski raz lub dwa razy. Przy włączonym silniku dodaj oliwę z oliwek powolnym, stałym strumieniem. Zeskrobać mieszaninę do małej miseczki i wymieszać z serem i jogurtem. Doprawić solą. Przykryć plastikiem i przechowywać w lodówce do 3 dni, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i gotować makaron aż al dente. Rezerwa 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić makaron i wrócić do garnka. Wrzuć pesto. Jeśli makaron wygląda zbyt sucho, dodaj zarezerwowany płyn do gotowania, 1 łyżkę. na raz, aby zwilżyć. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn