Makaron z jogurtowym Pesto

Makaron z jogurtowym Pesto
Makaron z jogurtowym Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 684 kalorie, 20g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ciasno liście bazylii, fusilli, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Makaron Pesto I Jogurt, Sałatka Z Makaronem Jogurtowym Pesto, oraz A Stonyfield Virtual Cooking Party: Garlicky krewetki na makaron ze szpinakiem jogurt Pesto.

Instrukcje

1
Połączyć czosnek, bazylia i orzechy w misce robota kuchennego lub blendera i proces, aż drobno posiekane, skrobanie w dół boki miski raz lub dwa razy. Przy włączonym silniku dodaj oliwę z oliwek powolnym, stałym strumieniem. Zeskrobać mieszaninę do małej miseczki i wymieszać z serem i jogurtem. Doprawić solą. Przykryć plastikiem i przechowywać w lodówce do 3 dni, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia i gotować makaron aż al dente. Rezerwa 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Odcedzić makaron i wrócić do garnka. Wrzuć pesto. Jeśli makaron wygląda zbyt sucho, dodaj zarezerwowany płyn do gotowania, 1 łyżkę. na raz, aby zwilżyć. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn