Makaron Z Dzikimi Grzybami

Makaron Z Dzikimi Grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Pastan z dzikich grzybów. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,13 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1057 kalorii, 42g białka, oraz 48 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, parmezan, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron Z Dzikimi Grzybami, Pijany Makaron Z Dzikimi Grzybami, oraz Sos Do Makaronu Z Dzikimi Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić na dużej patelni i dodać grzyby. Gotować, aż grzyby będą brązowe i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj szalotki i czosnek i saute do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Dodać mąkę i gotować przez 1 do 2 protokół, a następnie rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
4
W robocie kuchennym dodaj bulion z kurczaka, śmietanę, gruyere, parmezan, marsalę, rozmaryn, tymianek i prażony czosnek i pulsuj, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
GruyereGruyere
1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki1/2 Szklanki śmietanki Kremówki, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Umieścić mieszaninę w garnku na małym ogniu i gotować, aż ser się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Do grzybów dodajemy śmietanę, doprawiamy solą i dodajemy olej truflowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Makaron ugotować do 1 minuty od al Dente. Ugotowany makaron wymieszać z sosem grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
8
Dodaj krewetki i gotować aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
9
Podawać posypane liśćmi selera i prażonymi orzeszkami pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn