Makaron Z Boczkiem
Makaron z bekonem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 648 kalorii, 18g białka, oraz 52g tłuszczu. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, zieloną cebulę, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kolacja: makaron z cebulą, boczkiem i pomidorem (Pastan All ' Amatriciana), Makaron ze szpinakiem, pieczarkami i boczkiem z indyka (makaron z cukinią), oraz Makaron Muszka Boczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące; usunąć boczek, zastrzegając 2 kapiele łyżki na patelni. Pokruszony bekon.
Saute pokrojone pieczarki i czosnek w zastrzeżonych kapie 3 minut lub do miękkości. Wymieszać z makaronem, parmezanem, śmietaną i pieprzem; dusić na średnim ogniu, często mieszając, aż sos zgęstnieje. Wymieszać z boczkiem i pokrojoną w plasterki zieloną cebulą; podawać natychmiast.