Makaron z awokado i serem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu z awokado i sera. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 512 kalorii, 20g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z limonki, mielona gałka muszkatołowa, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. 93 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest świetne. Spróbuj Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z sosem ugotuj makaron w osolonej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem w małym rondlu połącz mleko, czosnek, gałkę muszkatołową i chili w proszku. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Gdy makaron jest prawie ugotowany, umieść w blenderze natkę pietruszki, 1 1/2 szklanki pokrojonego w kostkę awokado, ser, sok z limonki i gorące mleko z ząbkami czosnku; wirować, aż będzie gładka.
Odcedzić makaron i wrócić do garnka z sosem.
Wlać sos serowy na makaron; wrzucić do połączenia.
Dodać szczypiorek i pozostałe 1/2 szklanki pokrojonego w kostkę awokado; wrzucić delikatnie.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
Najlepiej podawać w dniu przygotowania.