Makaron z anchois, porzeczkami, koprem włoskim i orzeszkami pinii

Makaron z anchois, porzeczkami, koprem włoskim i orzeszkami pinii
Need a dairy free i pescatarian przystawka? Makaron z anchois, porzeczek, kopru włoskiego i orzeszków piniowych może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 2 fanów. Jeśli masz nitki szafranowe, bułkę tartą, porzeczki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Makaron z anchois, porzeczkami, koprem włoskim i orzeszkami pinii, Zakwas Semolinowy Z Koprem Włoskim, Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi, oraz Makaron Z Koprem Włoskim, Sardynkami I Orzeszkami Piniowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj anchois; zacieru z tyłu widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3
Dodaj cebulę, koper włoski i czerwoną paprykę. Sauté warzywa do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodaj pomidory, orzeszki piniowe i porzeczki. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować 5 minut do mieszania smaków; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
PorzeczkiPorzeczki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
5
W międzyczasie gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż stanie się miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
7
Dodaj szafran do reserved liquid i wymieszaj do rozpuszczenia. Powrót makaron i szafran wody do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodać mieszankę pomidorową; wrzucić na małym ogniu, aż sos pokryje makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
9
Wymieszać w bułce tartej i przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
W przypadku świeżej bułki tartej zmielić kawałki skórki francuskiego chleba w procesorze na grube okruchy. Następnie toast na obramowanej blachy do pieczenia w piekarniku 177°, aż złoty, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta świeżaBułka Tarta świeża
Chleb FrancuskiChleb Francuski
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn