Makaron z anchois i rukolą
Makaron z anchois i rukolą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,31 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 18g białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś liście rukoli, czosnek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera, oraz Jak Smażyć Anchois.
Instrukcje
W przykrytej 5-do 6-kwartowej patelni na dużym ogniu doprowadzić 2 do 3 kwarty wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować, odkryte, aż ledwo miękkie do ugryzienia, o 6 protokół.
Gdy makaron jest prawie przetargu, dodać rukolę; wymieszać i gotować tylko do liści więdną, o 1 minutę.
Odcedzić makaron i zieleninę i umieścić w misce. Szybko spłukać i wysuszyć patelnię.
Dodać olej i czosnek na patelni na średnim ogniu; mieszać, aż czosnek kuleje, o 1 minutę.
Dodaj anchois, oliwki, pieprz, i płatki chili; wymieszać i dodać makaron, Zielenie, i 1/2 szklanki sera.
Dobrze wymieszać i wlać z powrotem do miski.
Dodaj więcej parmezanu do smaku.