Makaron wiejski z mozzarellą
Makaron wiejski z mozzarellą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 19g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz boczek, makaron rigatoni, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z szynki wiejskiej ze świeżym Mozzarellanem i melasą balsamiczną Vinaigrette, Pastan al Forno {Pieczony makaron z pomidorami i mozzarellą}, oraz Country Chicken And Pasta Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować rigatoni zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu i osuszyć.
W 10 patelnia cala gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż boczek jest rumiane.
Dodać brokuły i czosnek. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż brokuły będą lekko miękkie (około 4 do 5 minut).
Wymieszać gotowane rigatoni, ser mozzarella, parmezan i pieprz cayenne. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ser się rozpuści.
Posypać świeżą posiekaną natką pietruszki.