Makaron wiejski z mozzarellą

Makaron wiejski z mozzarellą
Makaron wiejski z mozzarellą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 19g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz boczek, makaron rigatoni, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z szynki wiejskiej ze świeżym Mozzarellanem i melasą balsamiczną Vinaigrette, Pastan al Forno {Pieczony makaron z pomidorami i mozzarellą}, oraz Country Chicken And Pasta Bake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotować rigatoni zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 żółta Papryka, Mała Kostka1 żółta Papryka, Mała Kostka
2
W 10 patelnia cala gotować boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż boczek jest rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać brokuły i czosnek. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż brokuły będą lekko miękkie (około 4 do 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
CzosnekCzosnek
4
Wymieszać gotowane rigatoni, ser mozzarella, parmezan i pieprz cayenne. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Gotowane RigatoniGotowane Rigatoni
ParmezanParmezan
Pieprz CayennePieprz Cayenne
SerSer
5
Posypać świeżą posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn