Makaron w kształcie węża z Guanciale: Bucatini all ' Amatriciana
Makaron w kształcie węża z Guanciale: Bucatini all ' Amatriciana może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 6,74 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 1119 kalorii, 40g białka, oraz 58g tłuszczu. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką liście tymianku, oliwę z oliwek, pecorino romano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 71%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Pastan all ' Amatriciana z Guanciale, Bucatini z pikantnym sosem pomidorowym (bucatini All ' amatriciana), oraz Bucatini all ' amatriciana.
Instrukcje
1
Doprowadzić 6 litrów wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
W 12 do 14-calowej patelni saute umieść plastry guanciale w jednej warstwie i gotuj na średnim ogniu, aż większość tłuszczu zostanie wytopiona z mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guanciale
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wyjąć mięso na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Wyrzucić połowę tłuszczu z patelni, pozostawiając wystarczająco dużo do pokrycia, i gotować czosnek, cebulę i płatki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Umieść te trzy składniki na patelni, dodaj guanciale i gotuj na średnim ogniu przez 5 minut, aż cebula, czosnek i guanciale będą jasnobrązowe. Doprawić solą i pieprzem. Możesz dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, jeśli to konieczne, aby zapobiec spalaniu aromatów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Guanciale
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać sos pomidorowy, zmniejszyć ogień i pozostawić na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
7
Gotuj bucatini we wrzącej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż do miękkości, ale nadal al dente, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bucatini
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
8
Makaron odcedzić i dodać do gotującego się sosu. Zwiększyć ciepło do wysokiej i wrzucić do płaszcza. Makaron podzielić na 4 rozgrzane miseczki do makaronu. Wymieszać ze świeżo startym serem pecorino i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino
Przepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
W 3-kwartowym rondlu rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
10
Dodać cebulę i czosnek, i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, około 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
11
Dodaj tymianek i marchewkę i gotuj 5 minut dłużej, aż marchewka będzie dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
12
Dodać pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż będzie tak gęsty jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos trzyma 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę