Makaron słodko-kwaśny z wieprzowiną
Słodko-kwaśny makaron i wieprzowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 495 kalorii, 31g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Mieszanka sosu słodko-kwaśnego, olej roślinny, strąki grochu snap cukrowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hot and Sour Sweet Potato Noodles, Słodko-kwaśny makaron Soba, oraz Makaron słodko-kwaśny ze szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę na patelni; posypać mieszanką czosnku i pieprzu. Gotować 3 do 5 minut, często mieszając, aż zbrązowieje.
Wymieszać z bulionem, sosem słodko-kwaśnym i sosem chili.
Podgrzać do wrzenia. Wymieszać z makaronem. Przykryć i gotować na średnim ogniu 5 protokół.
Wymieszać w strąkach grochu i papryce. Przykryć i gotować 5 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa i makaron będą miękkie.