Makaron-Szewc Wołowy
Przepis makaron - wołowina Cobbler może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 219 kalorii, 17g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, makaron betty hamburger wołowy, oryginalna mieszanka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mielona wołowina cobbler, Przyprawiony Wołowina Chleb Kukurydziany Cobbler, oraz Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. w 10-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula, papryka i sól przyprawione na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić.
Wymieszać gorącą wodę, 3/4 szklanki mleka i sos
Wymieszać z mieszanką wołową. Wymieszać z brązowym cukrem i ketchupem.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Łyżka mieszanki wołowiny w ungreased prostokątne naczynie do pieczenia, 13x9x2 cali; wymieszać w niegotowany makaron. Odstawić.
W średniej misce, mieszać Bisquick wymieszać, pozostałe 1 szklanka mleka i jaj do wymieszania.
Wlać równomiernie na mieszaninę wołowiny.
Piec placek 30 do 35 minut lub do jasnego złota.