Makaron spiżarski z sosem Romesco

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu ze spiżarni z sosem Romesco. Ten przepis służy 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 485 kalorii, 14g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Za 84 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, granulowany czosnek, ocet sherry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron z sosem Speedy Romesco, Pasta Do Spiżarni, oraz Makaron spiżarni dla dwojga dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zagotuj duży garnek wody.
Dodaj dużą ilość soli, a następnie dodaj makaron, od czasu do czasu mieszając, aby uniknąć przywierania. Gotuj linguine, aż będzie al dente, 10 do 12 minut. Zarezerwuj 1 szklankę wody do gotowania makaronu, a następnie wlej linguine do durszlaka, aby odsączyć.
W międzyczasie przetwórz czerwoną paprykę, migdały, bułkę tartą, ocet, czosnek i paprykę w robocie kuchennym, aż konsystencja będzie gruba, ale jednolita. Przy pracującym silniku powoli wlewaj olej przez otwór, aby zemulgować i zagęścić sos. Dopraw 1/2 herbaty solą i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Dodaj sos do dużej miski.
Dodaj linguine i wystarczającą ilość zarezerwowanej wody do makaronu, aby sos był wystarczająco luźny, aby polać, ale wystarczająco gładki, aby przykleił się do makaronu. Podziel linguine na poszczególne miski i posyp posiekanymi migdałami.