Makaron sezamowy na zimno z warzywami
Zimny makaron sezamowy z warzywami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 76 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sosu sojowego, octu ryżowego, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zimny makaron sezamowy z letnimi warzywami, Makaron Zimny Sezamowy, oraz Makaron Sezamowy Na Zimno.
Instrukcje
Puree masło orzechowe, czosnek, imbir, sos sojowy, ocet ryżowy i brązowy cukier w blenderze na gładką. Po uruchomieniu blendera wlać 1/4 szklanki gorącej wody i zmiksować na gładką masę.
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia. Makaron gotować, aż tylko miękkie, o 9 protokół.
Odcedzić, spłukać pod zimną wodą i ponownie odcedzić.
Przełożyć do dużej miski; wymieszać z olejem sezamowym.
Wrzucić szalotki, ogórki, marchew i sos w misce z makaronem.
Posypać kolendrą i sezamem.