Makaron Rigatoni z Chorizo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj makaronu Rigatoni z Chorizo. Ten przepis służy 8. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 576 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś masło, pomidory z puszki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Makaron Rigatoni z Chorizo, Rigatoni z przyprawionymi krewetkami, pomidorami i chorizo, oraz Makaron z dyni i gorgonzolą Rigatoni ze smażoną szałwią.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj rigatoni, i gotować aż al dente, 8 do 10 protokół; odcedzić.
W międzyczasie roztopić 1 łyżkę masła na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać czosnek, cebulę i paprykę. Gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać plastry chorizo i kontynuować gotowanie, aż chorizo nie jest już różowy w środku, o 10 protokół.
Pozostałe 2 łyżki masła roztopić w rondlu na średnim ogniu.
Ubić mąkę i gotować przez 5 minut, ciągle mieszając. Powoli ubijaj mleko i gotuj na wolnym ogniu.
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory, sól i pieprz, następnie zmniejsz ogień do średnio-niskiego, i gotuj 10 minut, aby zagęścić i wygładzić SOS. Wymieszać gotowane chorizo do sosu wraz z odsączonym makaronem rigatoni. Wymieszać i posypać parmezanem do podania.