Makaron Pomidorowo-Bazyliowy
Pomidorowy makaron bazyliowy wymaga około 40 minut od początku do końca. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 13g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz oliwę z oliwek,fusilli / makaron spiralny, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Makaron pomidorowo-bazyliowy, Jeden Garnek Pomidor Bazylia Makaron, oraz One Pot Wonder Pomidor Bazylia Makaron dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron fusilli i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Połączyć oliwę z oliwek, czosnek, cebula, pomidory i bazylia; odstawić w temperaturze pokojowej.
Wrzucić ciepły makaron z parmezanem i fetą. Wymieszać mieszankę pomidorową i posypać solą i pieprzem. W razie potrzeby można dodać więcej parmezanu.