Makaron orzechowy Soba z tofu i marynowanymi kiełkami fasoli

Makeup Ahead Peanut soba Noodles z tofu i marynowane kiełki fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 24g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.56 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, sól, kremowe masło orzechowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 140 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Makaron Soba i Tofu z pikantnym sosem orzechowym, Make-Ahead pikantna sałatka z zielonej fasoli z tofu sezamowo-limonkowym, oraz Makaron Soba z Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem 1/2 szklanki wody, octu, cukru i soli w małej misce, aż cukier i sól rozpuszczą się.
Połączyć solankę z kiełkami i szalotki w małym zamkniętym pojemniku i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do nocy. (Można to zrobić z wyprzedzeniem i połączyć z sałatką następnego dnia podczas podawania).
Ubij razem masło orzechowe, sos sojowy, 3 łyżki ciepłej wody, 2 łyżeczki oleju sezamowego, sos rybny, miód, sok z limonki. Makaron soba ugotować w lekko osolonej wodzie zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Spuścić i uruchomić pod zimną wodą do ostygnięcia. Wrzucić razem makaron z sosem orzechowym i sezamem do herbu.
Ciepło pozostałe 2 łyżeczki oleju sezamowego w saute patelni.
Saute tofu aż lekko rumiane ze wszystkich stron, o 3 protokół.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą.
Umieść makaron w pojemnikach i top z tofu. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Do serwowania, top z marynowanymi kiełkami fasoli i szalotki.