Makaron ogrodowy ze słomy i siana z sosem bagna Cauda

Makaron ogrodowy ze słomy i siana z sosem bagna Cauda
Ogrodowy makaron ze słomy i siana z sosem bagna Cauda może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.91 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 748 kalorii. Jeśli masz fioletowy kalafior, masło, liście pietruszki z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Wieszak Stek Z Sosem Bagna Cauda Pan, Papryka z sosem czosnkowo-anchois / Peperoni con Bagna Cauda, oraz Grillowana spódnica z bułką tartą i sosem bagna Cauda.

Instrukcje

1
Doprowadzić mały garnek wody do niskiego wrzenia, następnie dodać czosnek i gotować na wolnym ogniu przez 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Ostudzić, następnie odcedzić, obrać i rozgnieść na pastę. Doprawić solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
3
Doprowadzić kilka centymetrów wody do wrzenia w dużym garnku i doprawić solą. Napełnij dużą miskę lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Pokroić warzywa w podobne kształty i rozmiary, ale zachować je oddzielnie. Blanszować warzywa, jeden rodzaj na raz, aż zmiękną-chrupiące. Delikatne warzywa, takie jak cienka fasola, potrwają od 1 do 2 minut, mocniejsze warzywa, takie jak squash, potrwają 3 minuty. Po każdej partii przenieść je do łaźni lodowej do ostygnięcia za pomocą pająka lub małego Sitka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Dobrze spuścić.
6
Podgrzać EVOO w małym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodaj anchois i mieszaj, aż się rozpadną i stopią się w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Cienki-Cienki-
8
Dodać śmietanę, masło i pastę czosnkową, doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
9
Niech sos ostygnie, a następnie przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce na noc (lub dłużej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
10
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na makaron i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Dodaj makaron i gotować, aż al dente, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
12
Dodaj warzywa w ciągu ostatnich 2 minut gotowania, aby je podgrzać. Podgrzej SOS bagna cauda w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
13
Wrzucić makaron i warzywa z sosem i pietruszką. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn