Makaron ogrodowy ze słomy i siana z sosem bagna Cauda
Ogrodowy makaron ze słomy i siana z sosem bagna Cauda może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.91 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 748 kalorii. Jeśli masz fioletowy kalafior, masło, liście pietruszki z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Wieszak Stek Z Sosem Bagna Cauda Pan, Papryka z sosem czosnkowo-anchois / Peperoni con Bagna Cauda, oraz Grillowana spódnica z bułką tartą i sosem bagna Cauda.
Instrukcje
1
Doprowadzić mały garnek wody do niskiego wrzenia, następnie dodać czosnek i gotować na wolnym ogniu przez 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Ostudzić, następnie odcedzić, obrać i rozgnieść na pastę. Doprawić solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
3
Doprowadzić kilka centymetrów wody do wrzenia w dużym garnku i doprawić solą. Napełnij dużą miskę lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Pokroić warzywa w podobne kształty i rozmiary, ale zachować je oddzielnie. Blanszować warzywa, jeden rodzaj na raz, aż zmiękną-chrupiące. Delikatne warzywa, takie jak cienka fasola, potrwają od 1 do 2 minut, mocniejsze warzywa, takie jak squash, potrwają 3 minuty. Po każdej partii przenieść je do łaźni lodowej do ostygnięcia za pomocą pająka lub małego Sitka.