Makaron Muszle Florentyna
Makaron muszle Florentyna wymaga o 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.16 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, sos marinara, ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Kurczak Florentine Nieduże Muszle Makaronu, Nadziewane Muszle Florentyna, oraz Nadziewane Muszle Florentyna.
Instrukcje
Szpinak dobrze odcedzić, naciskając między ręcznikami papierowymi.
Szpinak wymieszać ze szpinakiem i 5 kolejnych składników. Mieszanka łyżka do gotowanych muszli.
Rozłóż połowę sosu marinara w lekko nasmarowanym 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia. Ułóż muszle na sosie; top z pozostałym sosem.
Piec, pod przykryciem, w 350 przez 40 minut. Posypać serem mozzarella; piec od 5 do 10 minut.