Makaron Morelowy Kugel
Makaron morelowy Kugel może być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 413 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz nektar morelowy, makaron z szerokim jajkiem, okruchy płatków kukurydzianych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 52%. Podobne przepisy to Niskotłuszczowy Makaron Morelowy Kugel, Makaron Morelowy Kugel, oraz Makaron Morelowy Kugel.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię do pieczenia 9x9 cali.
Doprowadzić do wrzenia duży rondel lekko osolonej wody. Wymieszać z makaronem jajecznym i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
W średniej misce dokładnie wymieszaj makaron jajeczny z 1/4 szklanki masła, serem śmietankowym, jajkami, 1/2 szklanki cukru i wanilią. Wymieszać z nektarem morelowym i mlekiem.
Przełożyć na przygotowaną patelnię do pieczenia.
W oddzielnej średniej misce wymieszaj okruchy płatków kukurydzianych, 1/2 szklanki masła, 1/4 szklanki cukru, pozostałą wanilię i cynamon.
Rozłóż na mieszaninie makaronu jajecznego.
Piec 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż bąbelki i lekko rumiane.