Makaron Mange-Tout (Groszek Cukrowy)

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Pastan Mange-tout (groszek cukrowy). Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól i mielony pieprz, ser gorgonzola i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron Z Krewetkami, Mange Tout I Sake, Makaron z krabem i groszkiem cukrowym, oraz Sałatka makaronowa z kurczakiem i groszkiem cukrowym.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj makaron, i gotować, aż al dente, 8 do 10 protokół.
Odcedzić, przykryć garnek i odstawić.
Ser śmietankowy, ser Gorgonzola i śmietanę wymieszać w misce na gładką masę. Odstawić.
Przynieś inny duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj groszek cukrowy snap, i gotować, aż chrupiące, 1 do 2 protokół.
Drenaż. Wrzucić groszek z masłem. Wymieszać mieszankę twarogu w groszek i wrzucić do płaszcza równomiernie.
Podawać natychmiast na ugotowanym makaronie.