Makaron Letni Ogród

Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Summer Garden Pastan. Ten przepis daje 6 porcji z 572 kaloriami , 21 g białka i 23 g tłuszczu każda. Za 3,8 dolara za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, płatków pieprzu, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 9050 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jest idealny na Czwartego Lipca . Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 4 godzin i 20 minut . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje wynik Spoonacular wynoszący 98% , co jest niesamowite.Przepisy na pyszne fagioli z makaronu z Olive Garden w domu , lekki i smaczny makaron z pomidorami, bazylią i mozzarellą na gorący letni wieczór oraz tosty z awokado, karmelizowaną słodką cebulą, pomidorkami koktajlowymi, świeżym szczypiorkiem i kwiatami szczypiorku są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz jak przygotować ten przepis.
Połącz pomidorki koktajlowe, 1/2 szklanki oliwy z oliwek, czosnek, liście bazylii, płatki czerwonej papryki, 1 łyżeczkę soli i pieprz w dużej misce. Przykryj folią spożywczą i odstaw w temperaturze pokojowej na około 4 godziny.
Tuż przed podaniem zagotuj duży garnek wody z odrobiną oliwy z oliwek i 2 łyżkami soli i dodaj makaron. Ugotuj al dente zgodnie z instrukcją na opakowaniu (uważaj – zajmie to tylko 2 do 3 minut!).
Dobrze odcedź makaron i dodaj go do miski z pomidorkami koktajlowymi.
Dodaj ser, kilka świeżych liści bazylii i dobrze wymieszaj.
Podawać w dużych miskach z dodatkowym serem na każdej porcji.