Makaron Kasztanowy
Makaron kasztanowy wymaga z grubsza 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 65 centów za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz puree z kasztanów, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Makaron z włoską kiełbasą i kasztanem, Pieczony kasztanowo-ziołowy makaron pesto z grzybami, oraz Farsz Kasztanowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę, mąkę pełnoziarnistą, sól, gałkę muszkatołową i pieprz; wymieszać. Zrobić dobrze w środku i dodać jajka i 2 łyżki oliwy z oliwek; beat dobrze. W misce połączyć puree z kasztanów i 1/2 szklanki wody; dodać do mieszaniny jaj. Włącz mąkę i mieszankę jaj. Ciasto będzie bardzo sztywne. Wyreguluj większą ilością mąki lub wody. Zagnieść przez 10 minut i pozostawić ciasto na 5 minut.
Odetnij garść ciasta. Z wałkiem do ciasta, rolka 6 cali szerokości paski, 1/16 " grubości. Użyj Maszyny do makaronu, jeśli masz. Pył obsypuje mąką. Pozostawić do wyschnięcia na szmatce muślinowej.
Pokroić w długi makaron szerokości 1/4". Suszyć przez 30 minut.
Dodaj makaron do dużego garnka szybko wrzącej osolonej wody z łyżką oleju. Gotować przez 5 minut; odcedzić.
Makaron wymieszać z oliwą z oliwek, mielonym czosnkiem, serem Romano, solą i pieprzem.