Makaron jajeczny z sosem jagnięcym: Tagliolini col Sugo di Agnello

Makaron jajeczny z sosem jagnięcym: Tagliolini col Sugo di Agnello
Makaron jajeczny z sosem jagnięcym: Tagliolini Col Sugo di Agnello to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 537 kalorii, 38g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 4,34 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jeśli masz jajko tagliolini, pomidory w puszkach, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest dobre. Podobne przepisy to Macaroni Grill Sugo Bianco-grillowany kurczak z kremowym sosem Asiago i makaronem, Grillowane żeberka jagnięce (agnello a Scottadito), oraz Baranek pieczony (Agnello de Latte Arrosto).

Instrukcje

1
W dużej, dość głębokiej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę, marchew, bazylia i pancetta i gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego wytworzenia tłuszczu pancetta. Jagnięcinę przyprawiamy solą i pieprzem i dodajemy na patelnię, gotując aż się zarumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj wino, niech gotować 5 protokół, następnie dodać pomidory i 4 szklanki wrzącej wody. Doprawiamy solą i pieprzem i gotujemy pod przykryciem, aż mięso będzie miękkie. Łyżką szczelinową wyjąć mięso i utrzymać je w cieple, następnie dodać świeży makaron do sosu i gotować do al dente. Gdy makaron jest ugotowany, odstawić mięso na patelnię, delikatnie mieszać na ogniu przez kilka minut i równomiernie podzielić na 4 rozgrzane miseczki makaronu do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn